PAYPAL Hakkında Kısa Bilgi




PayPal kredi kartı bilgilerinizi alıcı veya satıcılarla paylaşmadan online ödeme yapmanızı ve almanızı sağlayan daha güvenli bir ödeme yöntemidir.
PayPal ile Türk Lirası, ABD Doları ve Euro dahil olmak üzere birden fazla para biriminde ödeme yapabilirsiniz.
Bir nevi uluslar arası güvenilir bir banka gibi görebilirsiniz.. Ki EBAY gibi sitelerde bu mailinizle alışveriş yapabilirsiniz..

www.paypal.com dan rahatlıkla üye olabilirsiniz. Resimli anlatmaya gerek yok çünkü site artık Türkçe de hizmet veriyor. PAYPAL ın verdiği imkanlardan daha fazla yaralanabilmek için onaylı olmanız da fayda var. Bir kredi kartınız ile onaylı olabilirsiniz. Kredi kartınızı tanımlarken sizden 3 TL kesiyor. Daha sonra bu 3 TL sizin PAYPAL hesabiniza iade ediliyor. Kartı tanımladıkdan sonra sizin kredi kartı ekstrenize gelecek kodu isteyecek (ben bankayı arayıp kodu hemen öğrenmiştim ekstreyi beklemeden).

Kullanıcı profilinden kayıt olduğunuz mail dışında 7 tane daha mail ilave debilirsiniz. Hesabınızda biriken parayı kredi kartınıza çekmemeyi tavsiye ediyorum çünkü 7,5 lira kesinti yapıyor. Bunun yerine NORMAL BİR BANKA hesabınıza çekin parayı ve bu şekilde hiç bir kesinti olmaz.

Eğer TL dışında paşka paranız varsa bunu TL ye çevirip yollamanız gerekecek. O da para birimi dönüştürücü kısmından yapabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder