Tapporo ve Apptrailers Kazancınızı 4 de 5 e katlayın

Version for Android 4.0 and up. NO ROOT needed!
* The fastest VPN on the market – Do not lose your connection speed.
* Bypass restrictions, Use VOIP, Make your web connection secure and anonymous.
* Reduce your traffic expenditures up to 80%.
* Get access to blocked or restricted websites.
* Built-in anti-virus.


Daha önce anlattığım Apptrailers uygulamasını kullananlar için bulunmaz bir nimet. Türkiyeye az sayıda +5 lik reklam yollayan bu programa karşı VPN değişikliği yaparak günde en az 2$ kazanacaksınız. Verdiğim uygulama ücretli ama 3 gün kullanma ücretsiz. 3 gün dolduktan sonra uygulamayı cihazınızdan kaldırın ve tekrar idnrip başka bir maille kurun. Eğer Apptrailers ve Tapporo gibi uygulamaları kullanıyorsanız ancak bununla anlamlı bir para kazanabilirsiniz.

Not: uygulamayı kurduktan sonra ayarlar kısmından CANADA, ARJANTİN, USA, BRAZİL ülkelerinden herhangi birine ayarlayın ve bildirim ekranınızda anahtar işareti görünce Apptrailers ve Tapporo uygulamalarını açıp kullanabilirsiniz.. Açıklamada da gördüğünüz gibi uygulama için cihazınızın rootlu olmasına gerek yok.. KESİNLİKLE DENEYİN..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .  . .. . . . . . . .  . ..  . ..  ..  . .. . .  . .. . . . . . . . . . . .  .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .  . . . . . . . . . ..  . . ..  .. . . .  . . . . . . . . . .. . . . . . . . .  .. . . . .  . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . .. . .. . . .. . . .. . . .. . .. . . . . .. . . . . .
not: linki tıkladığınızda çıkan reklamı geç deyip siteye ulaşabilirsiniz. o reklamla kazanma yöntemini de blogumda paylaşacağım. ve mobil uygulamalar hakkında yazdıklarımı ve paylaşacaklarımı incelemenizde yarar vardır ;)

3 yorum:

  1. vpn ile video izleyebiliyorum ama uygulamayı indiremiyorum yardım lütfen
    http://yemktariflerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. TAPMA84172 arkadaslar bu kodu tapporo yu ilk açtığını zda sağ altta me yazan bölüme girin hemen en üstte ^^ Enter invinite code +250 ^^ yazan yere bu kodu yazın TAPMA84172 5 dolar için ilk adımınızı atmış olun

    YanıtlaSil
  3. TAPTE162571 arkadaslar kodu yazarak 0,25 cent değerinde puan kazanabılırsınız sımdıden bol kazançlar

    YanıtlaSil